De Herberg is een plaats van ontmoeten en delen

De inloop

Vijf dagdelen per week ben je van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken. De gastvrouwen en gastheren zullen je gastvrij ontvangen. Je kunt een praatje maken, de krant lezen, een spelletje doen of gewoon van het samenzijn genieten.

Maaltijden

Iedere maandag kun je bij ons aanschuiven voor een heerlijke lunch. Eens per maand verzorgen wij een warme maaltijd. 

Moestuin

In de zomer verzorgen wij verse groenten voor gezinnen die het financieel niet makkelijk hebben. Dit doen wij door samen te werken met een lokale moestuin in Westervoort.

Creatieve activiteiten

Iedere laatste donderdag van de maand kun je bij ons aanschuiven voor een creatieve activiteit. Daarnaast organiseren we regelmatig creatieve activiteiten zoals schilderen en bloemschikken.

Internethulp


Heb je een vraag over het gebruik van jouw telefoon, tablet, laptop of smartphone? 
Iedere laatste dinsdag van de maand is er van 10 tot 12 een vrijwilliger op onze inloop om je hiermee te helpen.

Uitgifteacties

Drie keer per jaar verzorgen wij een uitgifteactie voor mensen met een laag inkomen. Je kunt hierbij denken aan etenswaren, verzorgingsproducten of schoonmaakartikelen.

Doven en slechthorendengroep

Binnen deze groep is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in een rustige ruimte, waarbij rekening wordt gehouden met de verstaanbaarheid voor iedereen. De groep komt twee keer per maand op dinsdagochtend bij elkaar. 

Autisme Ouder Initiatief

Het Autisme Ouder Initiatief bestaat uit een groep ouders die eens per maand samenkomt. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen en tips gedeeld over het opvoeden van kinderen met autisme.  

Weggeefhoek op Facebook

Op Facebook is er vanuit het inloophuis een weggeefhoek actief. Hierop kun je spullen aanbieden, altijd gratis, die een ander weer goed kan gebruiken. Hiermee dragen we bij aan een duurzame samenleving en het bestrijden van armoede.