InloophuisDeHerberg - Facebook

Welkom bij Stichting Inloophuis (De Herberg)

In een ongedwongen sfeer ontmoet je de vrijwilligers, dorpsgenoten en spontane binnenlopers. Ontmoeting en gezelligheid staan voorop! Samenzijn met respect voor elkaar en waardering om wie je bent. Iedere gast van De Herberg bepaalt zelf of hij of zij zin heeft in een praatje, gewoon wat gaat lezen of in stilte wil genieten van een kopje koffie of thee met een koekje.U kunt ook bij ons terecht, wanneer het even wat tegenzit. Wanneer u zich alleen voelt. Wij kunnen u ook doorverwijzen naar instanties die u verder kunnen helpen, als dat nodig zou blijken te zijn.
Kansfonds ondersteunt ook in 2019 een project van het Inloophuis met een financiele bijdrage, waaruit een coordinator kan worden aangesteld. Een aanvraag voor 2020 is in behandeling genomen door het St Fransiscusfonds, speciaal opgericht voor Inloophuizen door het Kansfonds. Het Inloophuis is geselecteerd om mee te doen in het 3-jaars traject van het St Fransiscus Fonds om inloophuizen weerbaarder te maken.https://www.kansfonds.nl/franciscusfonds/
 
De gemeente Westervoort ondersteunt (nieuwe) projecten van het Inloophuis vanuit haar Innovatiebudget. Een voorbeeld is het project "'Ontmoeting alleenstaande ouders met jonge kinderen'' en "Gespreksgroep rond sociale vragen''. Een aanvraag voor 2020 is ingediend.We wachten met veel belangstelling op het antwoord.

Jumbo Mennings selecteert jaarlijks één van zijn acties waar hij stimuleert dat zijn klanten gespaarde kaarten/punten doneren aan het Inloophuis. Prachtig initatief dat vaak meer dan 100 (vlees)pakketten oplevert.