InloophuisDeHerberg - Facebook

Inzamelingsacties voor ‘gasten’.

Het streven is twee keer per jaar vanuit het Inloophuis een actie te houden in samenwerking met een supermarktketen en het uitgiftepunt van de voedselbank in Westervoort. In het voorjaar van 2019 werden vleespakketten uitgedeeld die door de klanten van Jumbo Mennings in december zijn bijeengespaard en gedoneerd aan het Inloophuis.

Zo is er soms een gezamenlijk actie met de plaatselijke Caritas die dan levensmiddelenbonnen uitdeelt adressen in de categorie minima. Mensen die eerder bij ons zijn geweest krijgen van ons een strookje thuis om hun pakket op te halen. We doen deze activiteiten tijdens de openstelling van het  Inloophuis, zodat gastvrouwen er kunnen zijn om te luisteren naar de verhalen die klinken.

In het najaar van 2018 was er een actie van (punten gespaard door de klanten van Jumbo Mennings) voor een prachtige bos bloemen. Samen met een levensmiddelenbon van Caritas Westervoort konden rond de 100 gezinnen blij worden gemaakt.

Een paar trays met plantjes perkloemen werden in het voorjaar van 2019 uitgereikt (wederom door klanten van Jumbo Mennings bijeengespaard).