De Herberg is een plaats van ontmoeten en delen

Vacature Medewerker Secretariaat en/of Communicatie

Stichting Inloophuis de Herberg wil de bewoners van Westervoort een ontmoetingsplek bieden. Een plek waar zorg en respect is voor elkaar en waar mensen tot hun recht kunnen komen in de ruimste zin van het woord. Inloophuis De Herberg in Westervoort is een plek waar dorpsbewoners elkaar ontmoeten en samen activiteiten ontplooien. Er zijn ruim 45 enthousiaste vrijwilligers actief. Er is een coördinator in dienst van het bestuur die zorgt voor de dagelijkse gang van zaken.

Voor uitbreiding van ons vrijwillige team, zijn we op zoek naar een medewerker secretariaat en/ of communicatie (circa 4-6 uur per week, voor de donderdag en/ of de vrijdagochtend).

Wat houdt de functie in?

Het secretariaat faciliteert de vrijwilligers met uiteenlopende zaken. Denk hierbij aan het verwerken van aanpassingen op het rooster, het beantwoorden van vragen van vrijwilligers of het verwerken van mail. Maar je kunt ook denken aan ondersteunen bij de groente-uitgifte of het opvangen van een dienst als een vrijwilliger onverhoopt uitvalt. Daarnaast ondersteunt het secretariaat de coördinator met uiteenlopende taken. Ook promotieactiviteiten kunnen hiertoe behoren, zoals bijvoorbeeld het maken van een flyer in Canva en de activiteitenkalender voor externen, of het bedenken, schrijven en posten van social media berichten. We willen daarnaast nog graag verder met onze AVG-registratie aan de slag, voor foto’s. Ook dat kan een taak zijn. Hoe we de functie precies met iemand invullen, hangt af van jouw interesses en kwaliteiten. We gaan hierover graag met je in gesprek. Je runt het secretariaat samen met twee andere collega’s, die op de andere dagen werken.

Wat wordt er van je verwacht?

Voor onze nieuwe medewerker secretariaat en/of communicatie zien we graag dat je ervaring hebt met secretariaatswerkzaamheden. Je kunt makkelijk met programma’s overweg zoals Word en Excell. Vind je het ook leuk om je creativiteit in te zetten door te werken met een programma als Canva? Ook dat is erg welkom.

Wat hebben wij jou als vrijwilliger te bieden?

Wij bieden een gezellig vrijwilligersteam, dat wordt ondersteund door de coördinator van het inloophuis. Werken bij het inloophuis is iedere dag anders; we werken met mensen en dat maakt het werk leuk. 

Heb je belangstelling of wil je eens komen praten?

Neem dan contact op met onze coördinator Martinique Walraven. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-41839101 of per mail via coordinator@inloophuisdeherberg.nl. Haar werkdagen zijn dinsdag tot 15.00 uur, donderdag en vrijdagochtend.